Ce înseamnă asta pentru viața ta socială personală?

Dacă doriți să vă actualizați casa, aceasta este șansa dvs. În timp ce există sute de oferte de primă zi pentru a alege, am rotunjit câteva dintre preferatele noastre pentru a vă ajuta să eficientizați procesul de cumpărături. Acasă Oasis, aici vii.

1. Amazon Echo Dot, 19 dolari (valoare de 32 USD)

Luați în considerare această șansă de a vă transforma în sfârșit casa într -o casă inteligentă cu mai puțin de 20 de dolari datorită uneia dintre cele mai atrăgătoare oferte de acasă. Introduceți -l pe Alexa în rutina dvs. zilnică pentru a face literalmente fiecare lucru pe care îl faceți – de la ascultarea muzicii pentru a vă controla luminile – mai ușor.

Magazin acum: Amazon Echo Dot, 19 $

2. Shark Ion Robot Viduum AV751, 150 USD (valoare de 220 USD)

Verificarea vidului de pe lista de activități de sarcină este acum la fel de ușor ca apăsarea unui buton pe telefon. Acest robot VAC se conectează la o aplicație și îți va lăsa podelele fără praf și spumant curat, în timp ce ai tendința de lucruri mai importante, cum ar fi să iei pasul în sezonul șase din Schitt’s Creek.

Cumpărați acum: Shark Ion Robot Viduum AV751, 150 $

Povești conexe Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

Partea de a găsi fundația perfectă este găsirea mărcilor (și a produselor) care au gama potrivită de culori pentru tonul pielii. Anumite linii se pot apleca foarte mult spre tonuri mai pline de roz sau mai reci sau pot păstra lucrurile mai neutre-dar ce se întâmplă dacă aveți un ton galben?

am atins experți în frumusețe pentru a găsi cele mai bune fundații pentru prietenii noștri calzi; Acestea nu numai că se vor potrivi mai bine cu pielea ta, dar sunt produse excelente de la mărcile de frumusețe de încredere (și artistul de machiaj aprobat!) Educatorul de teorie a culorilor, machiajul și coaforul Courtney Resch https://harmoniqhealth.com/ro/, fondatorul Ashen Salon din La Jolla, CA, sugerează să arunci o privire la orice vene vizibile, dacă poți. „Când încercați să determinați ce ton sau umbră să alegeți pentru fundația dvs., aruncați o privire asupra venelor dvs.”, explică ea. „Cei cu tonuri calde ale pielii (cu nuanțe galbene, aurii și piersici) tind să aibă vene care par verzi sau măslin”, spune ea. (Și dacă ai un combo de albastru și verde, ești „neutru”, în timp ce venele tale se înclină mai violet și albastru, ești „mișto”)

povești conexe Ce avem la cina? Este o întrebare perenă. Pentru unii, este o scuză să săpați în cele mai noi cărți de bucate sau bloguri pentru inspirație. Dar pentru aceia dintre noi care urăsc cumpărăturile alimentare, nu ne simțim confortabil cu abilitățile noastre de gătit sau avem timp zero pentru a planifica (să nu mai vorbim de gătit!), Întrebarea provoacă un pic de anxietate și stres. Introduceți serviciile naționale de livrare a mesei sănătoase, pe care urmează să le sugerăm.

Din fericire, mai multe companii intră în activitatea de livrare a mesei pioniere de Blue Apron (printre altele). De la kituri de masă-complete cu rețete și ingrediente pre-porționate-până la mese pregătite și pachete de smoothie, companiile vor să facă mesele gătite acasă, convenabile și ușoare. Și sunt adaptate la aproape fiecare dietă sub soare, de la paleo la gluten fără omnivore la vegani. Nu mai vorbim de apelul de a -ți livra ingredientele, mai degrabă decât de a te trage în magazinul alimentar.

Nu sunt sigur care dintre serviciile sănătoase de livrare a mesei este pentru tine? Nu vă faceți griji. Am făcut legile pentru dvs., astfel încât să găsiți opțiunea exactă potrivită pentru dvs. și bugetul dvs.

Cele mai bune servicii sănătoase de livrare a mesei

Hungryroot

pentru: The Newbie Cook, care dorește timp, care vrea A mânca sănătos (și poate sau nu să trăiască acea viață fără lactate, fără gluten)

Nevoie de cunoaștere: Hungryroot se numește un „serviciu alimentar personalizat” și ceea ce înseamnă asta este că este că este că este că este că este Hibridul de masă, alimentar, pe care probabil că nu știați că îl căutați. În fiecare săptămână, Hungryroot vă trimite proteinele (are atât opțiuni pe bază de plante, cât și animale disponibile), legume (pre-deconectate), cereale și sosuri de care aveți nevoie pentru a avea o masă sănătoasă pe masă în cel puțin 10 minute ( Câte mese depinde de dimensiunea planului pe care o alegeți). Puteți alege, de asemenea, să vă încărcați căruța cu gustări sănătoase și articole de cămară-Hundryroot are peste 100 de produse din care să alegeți, multe din mărci emergente și favele de cult precum Purly Elizabeth, Banza, Biena și dincolo de carne.

Factor sănătos: Dacă doriți, puteți să vă umpleți întreaga comandă cu legume proaspete (inclusiv tăiței Kohlrabi și orez de conopidă), amestecuri de cereale sănătoase și proteine ​​slabe. Dar chiar și sosurile lor – vorbim despre crema de avocado, tahini de lămâie, curry de nucă de cocos, caju Cheddar Queso și multe altele – sunt făcute cu ingrediente familiare și puțini aditivi. Fiecare produs este, de asemenea, clar marcat cu alergenii săi; Duo-ul Herlicky Herb Herb (un favorit), de exemplu, este vegan, fără gluten, fără nuci și fără soia. Vegans și mâncătorii fără gluten nu vor dori niciodată pentru opțiuni aici.

Detalii de livrare: HungryRoot oferă sâmbătă până marți în fiecare săptămână (alegeți când doriți să sosească alimentele dvs.). Puteți schimba căruciorul până cu trei zile înainte de ziua de livrare desemnată și puteți sări peste o săptămână (fără costuri) ori de câte ori doriți.

factor sănătos: dacă doriți, puteți completa întreaga comandă cu Legume proaspete (inclusiv tăiței Kohlrabi și orez de conopidă), amestecuri de cereale sănătoase și proteine ​​slabe. Dar chiar și sosurile lor – vorbim despre crema de avocado, tahini de lămâie, curry de nucă de cocos, caju Cheddar Queso și multe altele – sunt făcute cu ingrediente familiare și puțini aditivi. Fiecare produs este, de asemenea, clar marcat cu alergenii săi; Duo-ul Herlicky Herb Herb (un favorit), de exemplu, este vegan, fără gluten, fără nuci și fără soia. Vegans și mâncătorii fără gluten nu vor dori niciodată pentru opțiuni aici.

Detalii de livrare: HungryRoot oferă sâmbătă până marți în fiecare săptămână (alegeți când doriți să sosească alimentele dvs.). Puteți schimba căruciorul până cu trei zile înainte de ziua de livrare desemnată și puteți sări peste o săptămână (fără costuri) ori de câte ori doriți.

Cumpărați acum proaspăt

pentru: antreprenorul sănătos creat de timp

Necesitate de a cunoaște: promit proaspăt mese sănătoase în două minute sau mai puțin-cu alte cuvinte, este alternativa dvs. de a comanda perfect în zilele în care sunteți prea ocupat pentru a seta chiar masa (nu vă deranjați să gătiți). Mesele tale ajung la ușa ta – nu congelate, ci complet gătite – așa că tot ce trebuie să faci este să reîncălziți. Alegeți-vă mesele din meniul săptămânal al proaspătului, cu opțiuni de la cârnați penne coapte până la chiftele de mușchi de curcan cu zoodles.

factor sănătos: Toate mesele sunt bogate în proteine, bogate în ingrediente cu alimente întregi și sunt scăzute în zahăr și carbohidrați rafinați. De asemenea, au un meniu fără gluten și fără arahide pentru a se adapta pentru doi alergeni și intoleranțe comune. Curios despre profilul nutrițional al fiecărui fel de mâncare? Mergeți doar la site -ul web pentru liste de ingrediente și informații despre nutriție.

Detalii de livrare: plătiți suplimentar pentru transport, iar costurile depind de codul dvs. poștal și de ziua săptămânii. Întregul kit de masă este reciclabil, iar mesele sunt porționate pentru a evita deșeurile alimentare.

Cost: Alegeți patru, șase, nouă sau 12 mese pe săptămână, începând de la 11,79 USD pe masă (prețul pe masă scade în jos mai mult comandați). Planul lor cu șase mese (cel mai popular) costă 59,94 USD pe săptămână, plus transportul.

Cumpărați acum Green Chef

pentru: The Organic Foodie

Necesitate de a ști: dacă vă pasă Despre de unde provin legumele tale, întâlnește -l pe Green Chef. Este primul kit de masă organic certificat USDA (care acoperă pesticide sintetice, hormoni de creștere, antibiotice și OMG). Fiecare cutie este plină de blocaj cu toate fixările pentru a face două-trei mese timp de două-patru persoane în aproximativ 30 de minute. Pentru cei cărora le place un frigider frumos îngrijit, ingredientele vin codate în culori.

factor sănătos: aproximativ 95 la sută din ingredientele bucătarului verde sunt organice și își vestesc furnizorii pentru a se asigura că mențin practici etice și durabile. De asemenea, oferă o varietate de mese pentru diferite planuri alimentare, inclusiv keto, paleo și vegetarian/vegan. În plus, majoritatea ambalajelor lor sunt ecologice și durabile; Orice plastic pe care îl folosesc este compensat datorită colaborării lor cu organizația Plastic Bank.

Detalii de livrare: în Statele Unite, cu excepția Alaska, Hawaii și părți din Louisiana.

Cost: Este Un serviciu de abonament, cu mese variind la preț de la 11,99 USD la 13,49 USD pe masă. Alegeți din planul cu două persoane, care oferă trei mese pentru două (plus transportul) sau planul familial, care oferă două mese pentru patru persoane (plus transportul).

Magazin acum povești înrudite Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

Am o gură mică … și pentru a se potrivi, și buze mai mici. Și în ciuda faptului că doreau să tragă proverbialul (sau siringic?!) Declanșatorul de buze de ani de zile, nu l -am făcut încă. Poate că este prețul sau frica de ace, dar aceste buze subțiri nu au avut nicio plumping hialuronic. Deci, în mod natural, tendința de suprasolicitare a fost de mare * interes pentru mine. Buze cu aspect mai complet, fără durere sau 800 USD+ investiții? Înscrieți -mă.

Acestea fiind spuse, am avut niște folli suprasolicitați, inclusiv, dar fără a se limita la: Arătând ca și cum aș avea machiajul de clovn, sângerarea și smulgerea căptușelii, mâncând și am unele, dar nu toate ale mele Machiajul buzelor se desprinde (care, din nou, m -a lăsat să arăt ca un clovn) și uitându -mi căptușeala acasă, astfel încât să nu pot atinge. Toate acestea m-au lăsat să mă simt mai conștient de sine decât eram deja cu buzele subțiri, neliniați.

Deci, înainte, înainte de câteva săptămâni în urmă: am fost în timpuriu-nostalgie timpurie când se simte când Am ridicat o mică sticlă de pata de buze Benetint. În timp ce mă jucam cu el, am descoperit un hack „suprasolicitat”, dacă vrei.

iată:

nu este rău, nu? Conform propriilor mele cercetări extrem de științifice, am descoperit că aplicarea petei de buze într-un anumit mod servește ca alternativă perfectă, cu aspect natural la creionul pentru buze. Folosind o pată în jurul buzelor tale – în loc deasupra lor – îi face să pară instantaneu plumper fără pop -ul intens al culorii pe care le aduc majoritatea linii de buze și, ca un bonus suplimentar, nu se va înfunda pe parcursul zilei.

Povești înrudite Pe măsură ce lansările vaccinurilor continuă în lunile următoare, prietenii și familiile se confruntă cu discrepanțe de vaccinare. Este posibil ca mama ta de 70 de ani să fi obținut lovitura ei, dar încă nu ai primit-o pe a ta. Sau poate pentru că ești un muncitor esențial, ai fost vaccinat în timp ce majoritatea prietenilor tăi încă așteaptă următoarea etapă. Ce înseamnă asta pentru viața ta socială personală? Indiferent de statutul dvs. de vaccinare, va trebui să rămâneți prudent, spune Marcus Plescia, MD, MPH, ofițer medical șef al Asociației Funcționarilor de Sănătate de Stat și Teritorial.

Am un prieten care este un medic care tocmai a fost vaccinat, era pe punctul de a avea a doua doză și a spus că va merge să -și vadă mama, spune dr. Plescia. Mama lui nu a fost vaccinată. Locuiește într -o altă țară. Deși va fi vaccinat, el este foarte, foarte atent și va fi testat înainte de a pleca și va purta o mască în timp ce el este acolo cu ea.

Astfel de precauții rămân necesare, deoarece încă nu se știe dacă sau Nu poți să prinzi infecția, să fii asimptomatic și să o răspândești după vaccinare, explică Dr. Plescia. Și cu etape variate de vaccinare, nu avem cu toții o protecție egală. Dacă nu sunteți vaccinat, ar trebui să vă lipiți de o mască și distanță socială chiar și în jurul persoanelor vaccinate.

povești conexe

Dacă aveți de-a face cu menopauză-o întâmplare naturală, biologică, care marchează sfârșitul ciclului menstrual-probabil că ați întâlnit unele simptome mai puțin plăcute. De obicei, menopauza este diagnosticată după 12 luni complete fără o perioadă. Totuși, puteți face față cu o mulțime de alte schimbări corporale interesante în prealabil (gândiți -vă: perioade neregulate, anxietate, bufeuri și ceață creierului). Așadar, dacă sunteți în căutarea unui pic de ușurare, nimeni nu vă poate învinovăți.

înainte de a ajunge la ceva pe bază de plante sau altfel, Jolene Caufield, M.S, un consilier senior la Healthy Howard, un non-profit Organizația de asistență medicală comunitară care pledează pentru alegeri de stil de viață sănătoase, spune pentru a vă asigura că discutați cu medicul dumneavoastră. De obicei, menopauză nu necesită niciun tratament medical anume (nu uitați: este o parte naturală a vieții), dar vorbirea prin preocupările dvs. cu un medic este necesară dacă doriți să atenuați simptomele.

În plus, este demn de remarcat faptul că Colegiul American de Obstetrică și Ginecologie (ACOG) spune, în timp ce oamenii au folosit ierburi pentru a trata simptomele timp de mai mulți ani, aceste substanțe rămân sub-cercetate și nu sunt dovedite eficiente. Așadar, înainte de a vă pregăti să preparați ceaiuri sau să luați tincturi, discutați cu furnizorul dvs. pentru a vă asigura „sigur că nu există interacțiuni cu nicio stare sau medicamente existente”, spune Caufield. Mai jos, veți găsi cinci ierburi pe care le recomandă erbatele dacă aveți de -a face cu simptome de menopauză.

povești conexe Mâncarea pizza pentru micul dejun (sau cereale pentru cină), începerea zilei de lucru din pat și luarea unei pauze de exerciții la jumătatea după-amiezii au devenit toate părți normale și acceptabile ale rutinelor noastre, ceea ce înseamnă că ținutele de zi și de noapte sunt acum una în același lucru. Și dacă sunteți în căutarea a ceva care vă va transporta în toate cele 24 de ore din zi – inclusiv întâlnirea cu zoom și fluxurile de yoga – setul Ugg Fallon te -a acoperit.

Ugg Grey Heather Fallon Set

Ugg Navy Heather Fallon Set

Setul este din punct de vedere tehnic un costum de transpirație, dar nu vine cu factorul obișnuit Schlump care a fost asociat cu stilul. Este fabricat din tipul de țesătură cu cloud care te va face să ceri pe cine are voie să ajungă la șase metri de tine pentru a-l atinge și a vedea cât de moale este pentru ei înșiși. Ceea ce face grozav este că, datorită detaliilor înnodate la talie și glezne, se simte într -adevăr ca o ținută – și nu doar una pe care veți dori să o relatați orizontal pe canapea. Este suficient de ușor încât să-l poți purta pentru antrenamente cu impact redus, fără a fi nevoie să-ți faci griji pentru a obține transpirație în plus, iar gâtul său cu scopul scăzut, îl face perfect pentru a se îmbrăca cu câteva coliere stratificate, astfel încât să poți păcăli pe toată lumea în zoom să gândești De fapt, s -a îmbrăcat pentru a doua zi. Deoarece vine cu un vârf și un fund, nu va trebui să vă gândiți de două ori să găsiți ceva care să se potrivească când vă rostogoliți din pat în fiecare dimineață. Și da: este suficient de confortabil să dormi. Bonus: costumul vine în două culori.

povești conexe În timpul meu lucrând la Well+Good, am dezvoltat o dragoste pentru cristale. Am intervievat tot felul de celebrități și lideri de wellness deopotrivă, care și-au lăudat toate pretinsele proprietăți de mare vibrație, de la Miranda Kerr, care doarme cu cuarț de trandafir sub perna ei până la olimpica figură, Adam Rippon, care spune el vibrații de antrenament bun. Dar există un cristal mult cunoscut pe care colecția mea personală i-a lipsit: Shungite.

în ultima vreme, fiecare iubitor de cristal cu care vorbesc cu ravele despre Shungite și beneficiile sale presupuse, care sunt unice și puternice, în conformitate cu cei care sunt în cunoștință de cauză.

Author admin